Pro Tan Instructie video’s

Volg onderstaande instructies voor het aanbrengen van Pro Tan producten voor een perfecte wedstrijd bruining.

Hoe kan je nou het best de Pro Tan zelfbruining en glans producten aanbrengen? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Daarom hebben wij voor jou een aantal instructie video’s gemaakt om je op weg te  helpen.

Als je na het zien van de instructie video’s nog vragen hebt over het aanbrengen van de tanning of glans producten, Op bijna alle bodybuilding wedstrijden in de Benelux verzorgen wij de tanning. Dus loop voor vragen of advies gewoon even bij ons langs op de wedstrijd, wij helpen je graag verder!  

Pro Tan overnight base coat (vrouw)

De Pro Tan overnight basecoat breng je een of twee dagen voor de wedstrijd op. De basecoat is een zelfbruiner en zorgt voor de juiste basis bruining waarover jij later de bikini bronzer aanbrengt. 

Pro Tan overnight base coat (man)

De Pro Tan overnight basecoat breng je een of twee dagen voor de wedstrijd op. De basecoat is een zelfbruiner en zorgt voor de juiste basis bruining waarover jij later de Physique of Bodybuilding bronzer aanbrengt. 

Pro Tan Top coat dames

De bikini Bronzer top coat gebruik je over de Overnight basecoat en breng je aan op de dag van de wedstrijd. Zorg dat je ruim zittende kleding aan trekt na het opbrengen.

Pro Tan Top coat heren

De Physique of Bodybuilding Top coat gebruik je over de Overnight basecoat en breng je aan op de dag van de wedstrijd. Zorg dat je ruim zittende kleding aan trekt na het opbrengen.

Pro Tan Bikini Bite en Poseer glans

Hoe je het best Pro Tan bikini lijm en poseer glans aanbrengt, zie je in deze video.

Pro Tan Poseer olie

Hoe je het beste Pro Tan poseer olie aanbrengt zie je in deze video.

ADRES

De Run 3124
5503 LH Veldhoven Nederland

Contact

+31 (0)6 52 58 98 98
info@protanbenelux.eu

oPeningstijden

Op afspraak